Hair & Scalp Roller 0,25 mm - Mikrojehličkový váleček pro růst vlasů

Recenze

4.5/ 5

Obrázky

Hair & Scalp Roller 0,25 mm - Mikrojehličkový váleček pro růst vlasů
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
 
Skladem i

Popis produktu

Hair & Scalp Roller 0,25 mm - Mikrojehličkový váleček pro růst vlasů

Mikrojehličkový dermaroller 0,25 mm. Bezbolestně masíruje pokožku hlavy a podporuje působení vlasových sér. 540 ultratenkých titanových jehliček vytváří v kůži mikrovpichy, které zlepšují vstřebávání účinných látek. Jehličky jsou uspořádány do kříže, díky tomu je celé ošetření jemné a neinvazivní. Zlepšuje prokrvení pokožky vlasů, odstraňuje z ní odumřelé buňky a podporuje přirozené regenerační procesy kůže. Zmírňuje vypadávání vlasů a podporuje jejich růst. 
Elegantní design válečku je vhodný pro muže i ženy. 

Předchází vypadávání vlasů:
Hair & Scalp roller jemně stimuluje krevní oběh vlasové pokožky a zlepšuje prokrvení vlasových kořínků. Celkově ozdravuje pokožku a chrání vlasy před vypadáváním. Podporuje růst vlasů: Tvorbou drobných mikrovpichů dermaroller napomáhá růstu vlasů v řídnoucích či plešatějících oblastech. Stimuluje tvorbu kolagenových a elastinových vláken v pokožce.

Zvyšuje účinnost produktů:
Velmi tenké jehličky otevírají v pokožce tisíce mikrokanálků, kterými mohou proudit aktivní látky obsažené v přípravcích. Ve srovnání s běžnou ruční aplikací je po mikrojehličkování průnik a vstřebání látek až 20× vyšší. Proč si dermaroller Foligain zamilujete: zvyšuje účinnost vlasových sér a aktivátorů napomáhá odstranit odumřelé buňky z pokožky hlavy 540 ultratenkých jehliček bezbolestně masíruje podporuje růst vlasů a zabraňuje jejich vypadávání elegantní design pro muže i ženy.

Po umytí vlasů vmasírujte do pokožky hlavy vlasové sérum. Váleček jemně přitlačte a přejíždějte jím po celé ploše hlavy – od přední vlasové linie až k temeni. Masírujte problematické oblasti 5–10× v různých směrech (svislém, vodorovném i šikmém). Používejte maximálně 3× týdně (a pouze 1x denně). Po ošetření se může objevit zarudnutí. Váleček před i po použití opláchněte vlažnou vodou.