Retinol Face Serum - Pleťové sérum s retinolem

Recenze

4.5/ 5

Obrázky

Retinol Face Serum - Pleťové sérum s retinolem
Nákupní klub
ProdejParfemu.cz
Akce
Akce a slevy k tomuto produktu
50 ml
Skladem i

Popis produktu

Retinol Face Serum - Pleťové sérum s retinolem

Pokročilé sérum proti stárnutí pro všechny typy pokožky. Čistý retinol ve své nejefektivnější formě a potvrzenou efektivitou. Nanoil je obličejovým sérem, na které jste čekali: perfektně se hodí ke všem typům pokožky, včetně té zralé či citlivé. Aktivuje syntézu proteinů, čímž pokožku zpevňuje, vyhlazuje a zkrášluje. Sérum dodává pokožce hustotu a poddajnost. Obsahuje tu nejčistší formu vitaminu A a dokáže vyhlazovat vrásky, odbarvovat pigmentové skvrny a stimulovat obnovu epidermis. Sérum vám zajistí odpočatou, hladkou a hloubkově regenerovanou pokožku.

Stárnoucí pokožka rychleji ztrácí svůj lesk a s každým dalším rokem produkuje méně a méně kolagenu, což je protein, který je odpovědný za mladistvý vzhled a pružnost naší pokožky. Ve výsledku se nám tak na pokožce objevují vrásky. Retinol od Nanoil pomůže pokožce s její obnovou.

Pokročilé sérum, které svým účinkem zajistí omlazení pokožky. Stimule proces obnovy pokožky, čímž jí dodává odolnost a pevnost. Ve výsledku také vyhlazuje vrásky a zbavuje vás pigmentových skvrn. Efektivně tak bojuje proti známkám stárnutí. Sami uvidíte, jak rychle dokáže pokožka opět získat mládí a pevnost. Vrásky budou brzy ta tam.

Vlastnosti:
- Zpevňuje pokožku
- Vyrovnává tvar pokožky.
- Dodává pokožce lesk a vitalitu.
- Vyhlazuje vrásky.
- Zklidňuje akné.
- Odstraňuje pigmentové skvrny.
- Vyrovnává tón pokožky.
- Dodává pokožce jemný peeling a obnovuje tak epidermis.
- Vyhlazuje povrch pokožky.
- Dodává pokožce hustotu a odolnost.
- Hydratuje a vyživuje pokožku.

Použití:
Na jedné straně je sérum s retinolem nesmírně šetrné, na straně druhé se ale jedná o nesmírně efektivní řešení problémů s vráskami, akné či pigmentovými skvrnami. Kromě toho, že nedráždí pokožku, ji ani nečiní náchylnější na sluneční záření, jak tomu často je u ostatních produktů s retinolem. I přesto se doporučuje produkt užívat před spaním, kdy probíhají obnovující procesy pokožky nejintenzivněji. Doporučujeme ráno na pokožku aplikovat krém s faktorem alespoň SPF 30, či vyšším, abyste obnovenou pokožku chránili před účinkem slunečního záření.

Obličejové sérum Nanoil nanášejte pouze na vyčištěnou a vysušenou pokožku po jejím odlíčení. Produkt do pokožky vmasírujte konečky prstů a nechte plně absorbovat, načež na pokožku naneste váš oblíbený noční krém, či obličejový olej od Nanoil.

Další produkty z řady Pleťová séra:

Aloe & White Tea Face Serum - Pleťové sérum s aloe a bílým čajem

Nanoil

Aloe & White Tea Face Serum - Pleťové sérum s aloe a bílým čajem

50 ml za 422 Kč
Collagen Face Serum - Rozjasňující sérum pro zralou pleť

Nanoil

Collagen Face Serum - Rozjasňující sérum pro zralou pleť

50 ml za 422 Kč